Despre mine


 

Bine ai venit pe blogul meu!

Ma numesc Razvan Tulai, am 25 de ani si am terminat Universitatea Nationala de Arte la sectia FVPCI (Foto Video Procesare Computerizata a Imaginii), iar in acest moment sunt consultant pentru F64 Studio.

Totul a pornit cu ajutorul unui fotoclub de la un magazin online, care m-a determinat sa descopar pasiunea pentru fotografie in vara anului 2004 si asftel am avut un inceput increzator cu flori si albinute. In cele din urma, realizarile le-am limitat datorita unei autocenzuri excesive si aproape ca nu am publicat o imagine (Failure), care la scurt timp s-a bucurat de un succes neasteptat. Astfel, m-a ajutat sa inteleg ce ar trebui sa urmaresc in fotografie.

1250

“Failure” nu reprezenta decat neputinta mea de-a realiza imagini care sa iasa in fata cu ceva nou si dintr-o plictiseala combinata cu o dorinta constructiva am realizat o mini scena cu o multitudine de lanterne si veioze.

Drumul meu in fotografie, nu pot spune ca a fost unul cert; m-au atras multe aspecte legate de fotografie si am abordat mai multe subiecte si stiluri pentru a intelege cum se pot realiza un anumit tip de imagini, dar si pentru a ma adapta in functie de cerintele unei sedinte foto care intotdeauna difera din toate punctele de vedere.

Acest site este realizat si gandit pentru prezentarea imaginilor care imi plac cel mai mult si intr-o anumita masura poate fi denumit si portofoliu, de asemenea in timp in functie de intrebarile primite sa raspund periodic si practic.

Iti multumesc pentru vizitarea acestui site si sper sa ne revedem la fiecare update. :)

 

Razvan Tulai

 

Facebook      Twitter      Pinterest